Am știut că vei veni!

Am știut că vei veni de fiecare dată când mai întâlneam o persoană nepotrivită. Toți bărbații care intrau în viața mea erau seci, neinteresanți, fără simțul umorului și deși aveam 25 de ani, în care  nu iubisem și nu fusesem niciodată iubită cu adevărat, nu mi-a fost teamă, pentru că știam că tu o să vii la momentul potrivit.

Aveam prietene cu relații serioase, căsătorite sau chiar cu copii care mă compătimeau de pe margini la fiecare Crăciun petrecut fără pereche, la fiecare zi a îndrăgostiților pe care o petreceam doar eu cu mine și totusi mă simțeam întreagă. Am simțit întotdeauna că dragostea pentru mine înseamnă mai mult. Poate sunt o idealistă convinsă, și demodată, care își așteaptă prințul pe cal alb, doar că rezonez mai tare cu varianta asta, decât cu cea a unei relații cu un om nepotrivit.

Deși mai erau cu siguranță momente în care îmi doream să fiu iubită sau să fiu ca celelalte fete de vârsta mea, oricât de mult aș fi încercat să cunosc un bărbat, îmi dădeam seama din prima că nu e pentru mine. Am folosit timpul destinat relațiilor de dragoste investind în mine, am studiat, am citit, am ieșit cu prietenele la cafea, și am fost un om fericit. Asta până când, într-o zi, a apărut el, bărbatul brunet, cu ochii căprui, sigur pe el, care mi-a atras atenția mai ales pentru că mi-a dat de înțeles că el este la rândul lui întreg, dar care ar fi extrem de fericit să mă aibă lângă el.

Era însă plecat departe, tocmai în Norvegia, și deși pînă atunci nu făcusem niciun compromis din dragoste, poate pentru că nu știam ce este dragostea, în momentul în care l-am cunoscut am renunțat la tot și am plecat la el. Mi-am lăsat jobul, prietenii, familia și am știut că lângă el o să construiesc lucruri frumoase, iar cei care sunt importanți pentru mine îmi vor rămâne aproape indiferent de distanță.

Astăzi, știu că a fost cea mai bună decizie, am plecat în lumea largă pentru un bărbat pe care aproape că nu îl cunoșteam, pe care îl văzusem de două ori înainte să renunț la tot pentru el. Dar culmea, simțeam pentru prima dată că e bărbatul potrivit, mai potrivit decât cei care se chinuiau să îmi arate că ei fără mine nu pot trăi.

Astăzi, suntem împreună, amândoi avem carierele pentru care am muncit când încă nu ne cunoșteam, ne pregătim de nuntă și suntem fericiți. Asta pentru că eu am știut că el va veni la momentul potrivit. Așadar, în viață, să știi să astepți e foarte important.

Fetelor, investiți în voi și nu vă pierdeți timpul decât cu oamenii pe care îi simtiți potriviți pentru voi. Bărbatul care te va merita va veni la momentul oportun atât pentru tine, cât și pentru el. Până atunci, bucurați-vă de fiecare etapă a vieții voastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: