Să ne trăim propria viață, zic!

,,Gura lumii nu o astupă nici pământul ,, spunea Anton Pann. Însă cel mai grav nu este asta , ci faptul că pentru noi, majoritatea oamenilor , părerile celor din jur sunt mai importante decât visurile, idealurile, dorințele noastre. Câte ganduri s-au rispit in zare, fără a avea șansa de a fi ascultate, câte dorințe nu s-au împlinit, doar din frica eșecului, câte opinii nu s-au spus de teama respingerii…

Să învațam   să ne ascultam propiile idei , să ne urmam propiile drumuri , pentru că trăim viata noastră, nu pe a celor din jur!

Știți de ce e important să ne uităm în sufletul nostru și să ne ascultăm și cele mai nebunești visuri? Pentru că noi suntem cei care ne cunoaștem cel mai bine, pentru că noi ar trebui să ne traim viața prin ochii noștri, nu prin ochii vecinilor, prietenilor, nici chiar a familiei, pentru că va veni un moment în viata în care vom regreta că nu ne-am urmat drumul de teama unor judecăți nedreptatite..si stiti ce? NU SE MERITĂ!  

Napoleon Hill spunea că ,, Orice lucru pe care mintea îl poate gândi și  inima îl poate iubi , il poți îndeplini,, ar trebui să înțelegem așadar că la baza oricărei decizii a noastre de a ne urma un vis, un drum, o idee, o iubire, ar trebui să stea mintea și inima, niciodata cei din jur.

Eu cred cu tărie că pentru a putea evolua cu adevarat trebuie în primul rând să nu iți pese de gura lumii. E adevarat însă că este foarte greu să înveți asta, este un lucru care vine odată cu maturitatea, cu dezvoltarea personală, poate uneori e o conseciință a dezamagirilor din partea unor oameni foarte apropiați..însă, daca am analiza asta ,încercarea de a înceta sa iți traiești viața cum vor ceilalti, și de a juca dupa propiile tale reguli iți poate aduce doar fericire si succes.

Uneori pentru a deschide poarta schimbării, a succesului, a împlinirii personale  sau profesionale, trebuie să lăsăm în urmă altceva, uneori joburi care ne țin în loc și nu ne lasă să creștem, alteori oameni toxici care nu iși doresc ca alții să evoleze în timp ce ei stau in același loc.

Mai bine încerci și eșuezi, decât să traiești cu regretul!

Încearcă, nu te costă nimic, dar iți poate aduce totul!

Reclame

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: